Pulpe de pui impachetate la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 25 Ian 2015 | 14717 vizualizari

 

Am mai vazut retete asemanatoare si am spus sa incerc si eu ptr ca arata foarte bine.O delicatesa, cu adevarat.

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe de pui
  • 100 de grame de bacon
  • 100 de grame de cascaval Delaco
  • 1 ceapa mica
  • 50 gr de unt
  • Ptr sos:
  • 3 lingurite de mustar Frantuzesc
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui impachetate la cuptor:

Pulpele le punem intr-o cratita la fiert cu putina sare.Separat pana fierb pulpele pregatim cate 2 felii de bacon si una de cascaval ptr. fiecare pulpa.Ceapa o curatam si o taiem felii subtiri.Facem sosul din ulei,mustar frantuzesc,sare si piper.

Cand pulpele au fiert le scoatem la scurs in strecuratoare,ungem fiecare pulpa cu sosul preparat si o imbracam in 2 felii de bacon pe care am pus una de cascaval si o felie subtire de ceapa,rulam si le asezam intr-o forma termorezistenta.

Dupa ce am pregatit forma,incingem cuptorul la 200 de grade,punem deasupra bucatele de unt si ceapa feliata si lasam in cuptor pana se rumenesc.Pofta buna.

TIPS-URI

1

puteti folosi orice garnitura.

2

se pote folosi in loc de bacon si sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui impachetate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ghimbir